2.8.2018

Personal Training

Oulun Hierontakeskus tarjoaa Personal Training-palveluja jokaiselle henkilökohtaisesti räätälöitynä paketteina. Valmennuksia tarjotaan kaikille  elämäntapa remonttia suunnittelevasta, painonpudottajasta jo kokemusta omaavaan aktiivikuntoilijaan. Jokaiselle suunnitellaan  asiakkaan omia tavoiteita tukeva paketti, joka sisältää harjoitussuunnitelman, ravinto-ohjausta sekä unen ja palautumisen optimointia. Kerrot mitä Sinä haluat valmennukselta niin yhdessä suunnitellaan sopiva paketti. Valmennuksen aikana tulet oppimaan varmasti uusia liikemalleja ja tekniikoita sekä uusia ajatusmalleja millä saavutat pysyviä tuloksia.

Valmennusfilosofia on hyvin kokonaisvaltainen, jossa kehosta rakennetaan  vahva ja hyvin liikkuva järkevällä ohjelmoinnilla, unohtamatta tietenkään parempaa suorituskykyä. Harjoittelu on hyvinkin toiminnallista eli laitteissa istumista ei ohjelmissa nähdä ellei ole rajoittavia tekijöitä( vamma tai liikuntarajoitus). Ravinto, uni ja uudet ajatus-ja toimintamallit ovat tärkeitä elementtejä valmennuksessa, jotta päästään haluttuihin tavoitteisiin.

Valmennuksia tarjoaa Jakke Murtovaara, jolla on kokemusta kuntosaliharjoittelusta parin kymmenen vuoden ajan, etenkin viimeiset kuusi vuotta on mennyt vahvasti toiminnallisen harjoittelun parissa CrossFitissä, ja sitä myös jonkin verran valmentaessa. Erityisosaamisena onkin juuri toiminnallinen harjoittelu pienvälineillä, tangoilla sekä kehonpainolla. Myös painonnoston opettaminen on hyvin hallussa.  Jakke on suorittanut Personal Training-tutkinnon Trainer4You:lla.

Hyvinvointi ja terveys ovat tärkeitä arvoja Jakkelle ja hän noudattaa samoja oppeja, joita asiakaille tarjoaa. Opiskelu ja itsensä kehittäminen on tärkeää hänelle ja työkalupakista löytyy koulutuksia monelta eri toimialalta, joten näkökulmaa löytyy eri asiakastilanteisiin. Jatkuva koulutus lisää ammattitaitoa ja tarjoaa asiakkaille parempaa palvelua. Harrastuksina ovat kuntosaliharjoittelu, juoksu, hiihto ja kalastus kesäisin.

Valmennuspaketit:

3kk
– harjoitussuunnitelma, ravinto-ohjaus, unen ja palautumisen optimointi, sähköinen treenipäiväkirja missä harjoitukset ja videot liikkeistä

6kk
– harjoitussuunnitelma, ravinto-ohjaus, unen ja palautumisen optimointi, sähköinen treenipäiväkirja missä harjoitukset ja videot liikkeistä

Harjoitusohjelman päivitys+läpikäynti
– 1kk harjoitusohjelma+ ohjelman läpikäynti, sähköinen treenipäiväkirja 1kk

Tekniikkatunti
– esim painonnoston opetusta
– kehonpainoliikkeiden/voimisteluliikkeiden opetusta
– vinkkejä toiminnalliseenn harjoitteluun

Painonnoston opetus
– painonnoston perusteiden ja kyykkytekniikoiden opetusta

Ota reippaasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä rakentamaan parempaa ja tehokkaampaa huomista!!

jakke@oulunhierontakeskus.fi

0442240481