30.11.2017

Neurosonic -matalataajuushoito

Neurosonicin teknologia on kehitetty kehollisen stressitilan, toisin sanoen autonomisen hermoston yliaktiiviisuuden lievitykseen. Teho perustuu erittäin matalataajuisen (20 – 100 Hz) värähtelyn tuottamiin vaikutuksiin hermostossa ja aineenvaihdunnassa. Värähtelyn avulla voidaan vähentää kehon stressihormonien tuotantoa, jolloin nukahtamiseen ja nukkumiseen liittyvät mekanismit alkavat toimia luonnollisemmin. 

Voit vuokrata Oulun Hierontakeskukselta Neurosonic- mobiilipatjan viikoksi kotiisi 120 euron hintaan, saat hakiessa opastuksen ja selkeät käyttöohjeet patjan käyttöön. Ota yhteyttä ja sovi aika Neurosonic-mobiilipatjan vuokraukselle.

Jos olet saanut lahjakortin Rentoumispaketti( hieronta 30 min+ Neurosonic 25 min) niin ota yhteyttä ja varaa aika hoitoon alla olevasta numerosta. Ajanvaraus puhelimitse, koska Neurosonic- patja voi olla vuokralla.

Lisätietoja Jakke Murtovaaralta 044 224 0481 tai jakke@oulunhierontakeskus.fi

Lisätietoa hoidosta ja tuotteista www.neurosonic.fi

Alla listaus Neurosonicin eri hoito-ohjelmista:

Rentouttavat ohjelmat: 

Käytä näitä Neurosonic -ohjelmia halutessasi edistää unen laatua, lihasten rentoutumista, lievittääksesi stressiä tai päänsärkyä. Ohjelmat saattavat olla aluksi erittäin väsyttäviä, jos univelkaa on kertynyt pidemmältä ajalta. Myös verenpaineen aleneminen on mahdollista.

10 minuutin ohjelma:

Ohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti.

20 minuutin ohjelma:

Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen kipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unen laatua.

25 minuutin ohjelma:

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Käytä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen.

39 minuutin ohjelma:

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset vaikutukset kuin 25 min. rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava.

PALAUTTAVAT OHJELMAT:

Käytä näitä Neurosonic -ohjelmia fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Ohjelmat sisältävät rentouttavia sekä stimuloivia jaksoja, jotka edistävät verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia. Voit käyttää ohjelmia myös erilaisten kiputilojen lievitykseen, turvotuksen lievitykseen ja verenkierron edistämiseen sekä vatsan toiminnan aktivoimiseen. Palauttavilla Neurosonic -ohjelmilla saattaa olla voimakas nestekiertoa lisäävä vaikutus, joten on tärkeää juoda nestettä aina hoidon jälkeen.

37 minuutin ohjelma:

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Erittäin hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen hoitoon.

41 minuutin ohjelma:

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen. Ohjelma rentouttaa lihaksia voimakkaasti ja edistää unen laatua. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

AKTIVOIVAT OHJELMAT:

Ohjelmat on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja tarjoamaan samalla lyhyt, rentouttava hetki. Näiden yhdistelmänä hoidon jälkeinen vireystila paranee. Voit käyttää näitä Neurosonic -ohjelmia myös ennen liikuntaa lihasten lämmittelyyn.

12 minuutin ohjelma:

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen lievitykseen, päänsärkyyn ja kesken päivän rentoutumiseen.

24 minuutin ohjelma:

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Sopii aktiiviliikkujalle ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Erittäin aktivoiva!