4.8.2015

KT TAPE® – maailman paras kinesioteippi

Mitä on kinesioteippaus?

Kinesioteippaus on 1970-luvulla japanilaisen kiropraktikko Kenzo Kasen luoma tekniikka jolla voidaan saavuttaa helpotusta lukuisiin erilaisiin kiputiloihin. Kenzo Kase oli kehittämässä alkuperäistä kinesioteippiä jolla pyritään simuloimaan ihmisen ihon elastisuutta ja käyttäytymistä. Kinesioteippausta voidaan käyttää laajalti erilaisiin tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin. Tyypillisiä käyttöalueita ovat mm. akillesjänteen ongelmat, juoksijan polvi, golf- ja tenniskyynärpää, selkäkivut sekä erilaiset olkanivelongelmat. Kinesioteippaus vaikuttaa myös pehmeisiin kudoksiin ja pidentää manuaaliterapiasta (hieronnasta) saatavaa hyötyä.

KT TAPE logoKT TAPE®

KT Tape on ylivoimaisesti eniten myyty kinesioteippi Amerikassa!

KT Tape Pro, maailman paras kinesioteippi!KTTape-pro-red

KT Tape Pro kestää kaikkein ankarimmassakin ympäristössä. Koska teippi on 100% vedenpitävä ja 100% hienpitävä, se pysyy paikoillaan koko viikon – juoksun ja päivittäisen suihkun jälkeen, kosteassa, kylmässä, altaassa ja jopa merivedessä. KT Tape Pron salaisuus perustuu patentoituun SecondSkin Adhesive -teknologiaan. Niinpä teipistä saavat apua myös esimerkiksi triatlon-urheilijat, uimarit, surffaajat, purjehtijat ym. Saatavana sekä 5m rullissa että 25cm paloihin esileikatuissa 5m rullissa useissa eri väreissä.

KT Tape Pro 24,90,- 5m rulla esileikattuna tai leikkaamaton

KT Tape Original

KT Tape Original Color: LimeKT Tape Original on elastinen ja ilmaa läpäisevä kinesioteippi, joka on valmistettu ensiluokkaisesta puuvillasta ja varustettu allergiaa aiheuttamattomalla ja vedenpitävällä liima-aineella.
Saatavana sekä 5m rullissa että 25cm paloihin esileikatuissa 5m rullissa useissa eri väreissä.

KT Tape Original 15,90,- 5m rulla esileikattuna tai leikkaamaton

Lateksiton teippi herkälle iholle

Akryylipohjaisella lääkinnällisellä liima-aineella varustettu KT Tape ei ärsytä ihoa. Se tarkoittaa, että voit treenata ilman, että aiheutuisi tukisiteille ja tavallisille urheiluteipeille tyypillistä kutinaa.

Esileikatut teippiliuskat

Esileikatut teippiliuskat tarjoavat lujaa tukea ja ne on mukavampi asettaa paikoilleen. Pyöreiden päiden ansiosta teippiliuskat kestävät kauemmin ja vaara, että ne tarttuisivat vahingossa johonkin, on pienempi. Teippaaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. KT Tapen kotisivuilta löytyy erittäin kattavat ohjeet teippien asettamiseen. Esileikatuilla teipeillä et voi epäonnistua! Oulun Hierontakeskuksella opastetaan ja neuvotaan kuinka teipit asetetaan eri ongelmiin.

Alta löydät loistavia video-ohjeita kuinka teippaat eri ongelma-alueita. Videot ovat englanniksi. Kirjalliset ja video-ohjeet löydät myös KT Tapen kotisivuilta tämän linkin takaa.

Autamme mielellään teippausasioissa samalla kun haet teippejä omaan käyttöösi. Muistathan että kinesioteippaus kuuluu aina Oulun Hierontakeskuksella hieronnan hintaan!