Jakke Murtovaara

Koulutettu hieroja
044 224 0481
Albertinkatu 13
Moikka! Olen Jakke Murtovaara ja työskentelen Oulussa Oulun Hierontakeskuksella. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016. Valmistumisen jälkeen olen toiminut kokoaikaisena yrittäjänä Oulun Hierontakeskuksella. 

Hoito tyylini on hyvinki kokonaisvaltainen ja pyrin haastattelun ja tutkimisen avulla selvittämään mahdollisen oireen syyn, enkä hoida vain oiretta. Neuvon ja opastan asiakasta myös liikuntaan, ravintoon ja palautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Pyrin auttamamaan asiakasta löytämään uusia liikkeitä/tekniikoita ja toimintamalleja arkeen, joilla kiputiloja voisi vähentää. Hierojan ja personal trainerin koulutuksien avulla voin auttaa asiakasta monipuolisesti. Uuden osteopatia koulutuksen myötä voin tarjota vielä parempaa hoitoa. 

Opiskelu on yksi harrastuksistani ja koulutankin itseäni jatkuvasti lisätäkseni omaa ammattitaitoa. i. Vapaa-ajalla suuri osa menee liikunnan parissa kuntosalilla ja muissa aktiviteeteissa. Harrastan myös valokuvausta, joka on taas ihan oma maailmansa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä. 

Matkan varrella olen käynyt muitakin alaan liittyviä koulutuksia eli Manuaalisten taitojen erikoistumiskoulutuksen Osteopatiakoulu Atlaksessa, fysiatrian dosentti/osteopaatti Jari Ylisen vetämän fascia- ja lihaskalvovenytys hierontakurssin sekä Trainer4Youn Personal Trainer koulutuksen.